Opinel Inox Kayın Saplı 10 No Bağ Çakısı
Stok Kodu
								113110
							
								* 265,41 TL den başlayan taksitlerle!
							
											
									265,41 TL
								
							Havale / EFT
										
											252,14 TL
																							(%5,00 havale indirimi)
																					
									OPINEL INOX KAYIN SAPLI 10 NO BAĞ ÇAKISI
	Bıçak Uzunluğu: 10 cm
	Bıçak Tipi: Kavisli bıçak
	Bıçak: Sandvik paslanmaz çelik
	Sap: Kayın
	Güvenlik Halkası: Var (Virobloc)
	Menşei: Fransa
	Ürün Hakkında Bilgi: Aşılama, oyma ve budama işlemlerinde kullanabileceğiniz güzel bir bahçe bıçağıdır. Uç kısmı hafif kıvrımlı olup, çiçek veya meyve toplamak için kullanılabilecek bir bıçak/çakı modelidir.
	Bıçağın Özellikleri:
	Sandvik paslanmaz çelik
	Sandvik 12C27 modifiyeli paslanmaz çelik malzemeden üretilmiştir.
	Paslanmaya/Korozyona karşı korumalıdır.
	Krom ilavesi sayesinde özel bakım gerektirmez.
	En az %0.40 karbon içerikli olduğundan dolayı, mükemmel kenar keskinliği sağlar.
	Bakımının rutin olarak yapılması, çakının ömrünü uzatacaktır.
	Tutma Sapının Özellikleri:
	Opinel tutma saplarında en çok kullanılan ağaç türü, kayın dır.
	Sert, dayanıklı ve çalışılması kolaydır.
	Homojen bir görünüme sahiptir.
	Renk tonları açık pembe ve açık sarı arasında değişir.
	Çok sayıda küçük ve koyu renkte tire desenleri vardır.
	Renksiz vernik kullanılmıştır.
	Güvenlik Kilidinin Özellikleri:
	Marcel Opinel tarafından 1955 yılında geliştirilmiştir.
	Virobloc güvenlik halkası, No:6 ve sonrası tüm katlanabilen çakılara uyumludur.
	Paslanmaz çelikten kesilmiştir.
	Virobloc açık ve kapalı olmak üzere iki aşamalıdır.
	Açık pozisyondayken, güvenli kullanım amaçlı kilitlenebilir.
	Kapalı pozisyondayken, taşıma amaçlı kilitlenebilir.
                                    İnox
                                
                            
                                    Kaliteli, kilit olması güzel, ağız 8cm. Ele güzel oturuyor. Kesim süper, Tavsiye ederim.
                                
                                
                                                                            M... E... | 15/04/2020